cng

H εξέλιξη στα συστήματα φυσικού αερίου τώρα και στην έκδοση Smart ExR CNG Plus. Η Lovato Hellas σας δίνει την δυνατότητα να προσδώσετε στο όχημα σας την κομψότητα άριστα συνδυασμένη με την τεχνολογία.

Επιλέγοντας την νέα έκδοση Smart ExR Plus CNG, αποκτάτε το μοναδικό σύστημα φυσικού αερίου που προσφέρεται με 6 διαφορετικούς συνδυασμούς στον διακόπτη εναλλαγής καυσίμου.

cng

H εξέλιξη των συστημάτων υγραεριοκίνησης τώρα και στην νέα έκδοση Plus. Η Lovato Hellas σας προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία συνδυασμένη με την κομψότητα.

Τοποθετήστε στο αυτοκίνητο σας την νέα έκδοση Smart ExR Plus και αποκτήστε το μοναδικό σύστημα που προσφέρεται με 6 διαφορετικούς συνδυασμούς στον διακόπτη εναλλαγής καυσίμου.

NEW
ROUND LIGHT SWITCH

H νέα έκδοση Plus διατίθεται με στρόγγυλο διακόπτη (control panel), σε τρεις διαφορετικές επιλογές πρόσοψης και σε 2 επιλογές περιβλήματος που προσαρμόζονται ανάλογα με τον σχεδιασμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
Ο διακόπτης είναι χωνευτός, δεν προεξέχει από το ταμπλό και προσαρμόζεται τέλεια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Διαθέτει διάφανη βάση, η οποία δίνει την δυνατότητα διάχυσης του φωτισμού των LED από το πλάι.

%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιλέγοντας την νέα έκδοση Smart ExR Plus, αποκτάτε το μοναδικό σύστημα φυσικού αερίου που προσφέρεται με 6 διαφορετικούς συνδυασμούς στον διακόπτη εναλλαγής καυσίμου. Επιτυγχάνετε οικονομία που φτάνει το 60% και πλέον κινήστε με φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ
Το νέο Smart ExR, με τους σύγχρονους μικρο-επεξεργαστές που διαθέτει είναι το μοναδικό σύστημα της αγοράς που μπορεί να διαχειρίζεται τα μπεκ του υγραερίου αυξο-μειώνοντας όχι μόνο την τάση (Volt), αλλά και την ένταση του ρεύματος (Ampere) εξασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα και αντοχή των μπέκ (εγχυτήρων) και συγχρόνως την μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το νέο Smart ExR διαθέτει ξεχωριστό χάρτη διαχείρισης των μπεκ της βενζίνης δίνοντας στον εγκαταστάτη την δυνατότητα να εμπλουτίζει το καύσιμο σε όλο το εύρος λειτουργίας του κινητήρα κάνοντας το μίγμα ιδανικό για την τέλεια καύση προστατεύοντας συγχρόνως τον κινητήρα και τον καταλύτη του οχήματος.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Ανάλογα με την ιπποδύναμη του οχήματος διατίθονται οι κορυφαίοι σε απόδοση
εξαερωτές:

-RMJ C έως 190 HP
-RMJ 3.2S HP έως 360 HP

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ
Διαθέτει αισθητήρα πίεσης και υποπίεσης για την καλύτερη αποτύπωση των παραμέτρων του οχήματος σας.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ

SMART ECU

Ο εγκέφαλος αερίου λαμβάνει πληροφορίες από τους αισθητήρες και παρέχει τις παραμέτρους για τη σωστή λειτουργία του αερίου, καθοδηγώντας τα μπεκ του αερίου στους σωστούς χρόνους ψεκασμού.

ROUND LIGHT SWITCH

Ο διακόπτης επιτρέπει στο χρήστη την εναλλαγή καυσίμου και υποδεικνύει την στάθμη του φυσικού αερίου στη δεξαμενή.

KP INJECTORS

Καθοδηγούνται από τον εγκέφαλο για να ψεκάζουν την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανά κύλινδρο. Τα μπεκ KP δεν επισκευάζονται.

FSU P/T MAP

Το φίλτρο FSU P/T MAP περιλαμβάνει αισθητήρες, με τους οποίους υπολογίζεται η πίεση και η θερμοκρασία του φυσικού αερίου, αλλά και η υποπίεση του κινητήρα.

REDUCER RMJ C

Ο εξαερωτής μετατρέπει το καύσιμο σε κατάλληλη μορφή χρησιμοποιώντας το ψυκτικό υγρού του κινητήρα. Ταυτόχρονα ρυθμίζει την πίεση του φυσικού αερίου ανάλογα με τις απαιτήσεις του οχήματος.

ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ

Εξάρτημα μέσω του οποίου γίνεται με ασφάλεια η πλήρωση της δεξαμενής. Μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο του κινητήρα ή μέσα στο πορτάκι πλήρωσης βενζίνης.

ΔΕΞΑΜΕΝΗ CNG

Είναι κυλινδρικού τύπου και αποθηκεύει το φυσικό αέριο σε αέρια μορφή, σε πιέσεις που φτάνουν τα 250 bar. Επιλέγεται σύμφωνα με τον διαθέσιμο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

ΒΑΛΒΙΔΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Φροντίζει για την ασφαλή αποθήκευση του καυσίμου στην δεξαμενή αλλά και για την επιτυχή πλήρωση και αποπλήρωση της.

3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ LOVATO
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τοποθετώντας σύστημα Smart ExR CNG Plus στο όχημα σας, έχετε την δυνατότητα εξόφλησης του ποσού από 1 έως 36 δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και από 6 έως 60 χωρίς πιστωτική και χωρίς προκαταβολή.
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΩΝ
Επιλέγοντας σύστημα Smart ExR CNG Plus, σας παρέχεται 2 ετή εγγύηση Double Action στα εξαρτήματα από την ημερομηνία εγκατάστασης και μοναδική πανελλαδική κάλυψη μέσω του επίσημου δικτύου της Lovato Hellas.
ΔΩΡΟ
E-SCOOTER
Μπείτε στην κλήρωση για ένα E-Scooter τοποθετώντας σύστημα Smart ExR CNG Plus σε ένα από τα επίσημα σημεία μας.
3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ LOVATO
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τοποθετώντας σύστημα Smart ExR CNG Plus στο όχημα σας, έχετε την δυνατότητα εξόφλησης του ποσού από 1 έως 36 δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και από 6 έως 60 χωρίς πιστωτική και χωρίς προκαταβολή.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΩΝ
Επιλέγοντας σύστημα Smart ExR CNG Plus , σας παρέχεται 2 ετή εγγύηση Double Action στα εξαρτήματα από την ημερομηνία εγκατάστασης και μοναδική πανελλαδική κάλυψη μέσω του επίσημου δικτύου της Lovato Hellas.
ΔΩΡΟ E-SCOOTER
Μπείτε στην κλήρωση για ένα E-Scooter τοποθετώντας σύστημα Smart ExR CNG Plus σε ένα από τα επίσημα σημεία μας.

Επικοινωνήστε με την Lovato Hellas

Συμπληρώστε τώρα τα στοιχεία σας και το τμήμα εξυπηρέτησης της Lovato Hellas θα σας ενημερώσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες για το ποιο σύστημα Lovato ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας.

Ενδιαφέρομαι για